[Grem] Fwd: Mindenkinek tudni kell erről, aztán döntsön szabad akaratával!
László Imre
doncimil at gmail.com
2012. Dec. 9., V, 21:53:39 CET
abszolút nem sikerült megfognod a levél lényegét, csak összehasonlítás
képpen esett szó étkezési szokásokról... .)))
az eredeti levél a pacsulik és kenceficét bőrön át való mérgezéséről
szólt... , használj patikaszereket ne azt amit a reklámban látsz..
gyermekednek sohse adj bárminemű céges terméket, csak patikaszert, mert a
csecsemőt illatosítva könnyen alergizálhatod, miközben az illatanyag csak
neked tetszik, a gyermeknek még mindegy, vele később hiteted el, hogy mi a
büdös és mi az illato a szagok közül... .))) felmérés igazolta egyetlen
szaganyag van, amire mindenki kultirától és neveltetéstől fügetlenül
negatívan reagál.. egyetlen egy .))) kitalálható mi az ..))))
az amerikás kocsi biztonsági tanácsok valóban korrektek, reméljük a
csonkaországan még egy ideig feleslegesek .))) -m-
2012. december 9. 21:15 KEA írta, <kea at turul.banki.hu>:
> A dagasztást nálunk a kenyércsináló gép végzi (dagasztó programmal,
> sütés nélkül), de kimérni pontosan és beletenni a felsorolt hozzávalókat
> kb. 3-4 perc perc. Amikor fütyül 1 óra 50 perccel később, akkor újabb
> kb. ugyanennyi idő sütőformába tenni kenyérnek, 16 zsömlét kézzel
> kiformázni valóban több egy kicsit. Mivel nálunk naponta legalább egy
> adag sül (néha kettő is), elég gyorsan megtérül a beruházás a masinába,
> s így a tényleges ráfordítás időigénye is kellemesebb a napi
> boltlátogatásnál. Nem beszélve a minőségi különbségről, a házi kenyeret
> például lehet szeletelni is...
>
> On 12/09/2012 06:49 PM, "dr. Ván Lajos" wrote:
> > Kedves Öcsém-Uram! Azért kérdezd meg kedves feleségedet ezektől a
> > "pillanatokról". Irénke Nénéd maga dagasztja a kenyértésztát és
> > keleszti, de nem pillantok alatt. Ha a saját dagasztás normaidejét
> > analizáltad és valami forradalmi újítással csökkenteni tudod . Irénkének
> > -akinek mondható, hogy talán van gyakorlata - is kell 10-15 perc. De
> > ahol minden másnap dagasztanak a családnak, ott lehet, hogy elegendő
> > lehet 8-12 perc. Ettől függetlenül nagyon örülök, hogy Te is intenzíven
> > foglalkozol a háztartás rejtelmeivel". Bátyád. ( Kösz a receptet,
> > átadom az illetékesnek!)
>
> --
>
> Üdvrivalgással:
> KEA.
> ----
> Keszthelyi András
> f. adj.
> ÓE-(ex BMF, exx Bánki)-KGK-SZVI
> _______________________________________________
> Grem mailing list
> Grem at turul.kgk.uni-obuda.hu
> http://turul.kgk.uni-obuda.hu/mailman/listinfo/grem
>
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: http://turul.kgk.uni-obuda.hu/pipermail/grem/attachments/20121209/a21359e1/attachment.html
További információk a(z) Grem levelezőlistáról