abszolút nem sikerült megfognod a levél lényegét, csak összehasonlítás képpen esett szó étkezési szokásokról... .)))<div><br></div><div>az eredeti levél a pacsulik és kenceficét bőrön át való mérgezéséről szólt... , használj patikaszereket ne azt amit a reklámban látsz.. gyermekednek sohse adj bárminemű céges terméket, csak patikaszert, mert a csecsemőt illatosítva könnyen alergizálhatod, miközben az illatanyag csak neked tetszik, a gyermeknek még mindegy, vele később hiteted el, hogy mi a büdös és mi az illato a szagok közül... .))) felmérés igazolta egyetlen szaganyag van, amire mindenki kultirától és neveltetéstől fügetlenül negatívan reagál.. egyetlen egy .))) kitalálható mi az ..))))</div>
<div><br></div><div>az amerikás kocsi biztonsági tanácsok valóban korrektek, reméljük a csonkaországan még egy ideig feleslegesek .))) -m- </div><div><br></div><div><br></div><div><br><br><div class="gmail_quote">2012. december 9. 21:15 KEA írta, <span dir="ltr"><<a href="mailto:kea@turul.banki.hu" target="_blank">kea@turul.banki.hu</a>></span>:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">A dagasztást nálunk a kenyércsináló gép végzi (dagasztó programmal,<br>
sütés nélkül), de kimérni pontosan és beletenni a felsorolt hozzávalókat<br>
kb. 3-4 perc perc. Amikor fütyül 1 óra 50 perccel később, akkor újabb<br>
kb. ugyanennyi idő sütőformába tenni kenyérnek, 16 zsömlét kézzel<br>
kiformázni valóban több egy kicsit. Mivel nálunk naponta legalább egy<br>
adag sül (néha kettő is), elég gyorsan megtérül a beruházás a masinába,<br>
s így a tényleges ráfordítás időigénye is kellemesebb a napi<br>
boltlátogatásnál. Nem beszélve a minőségi különbségről, a házi kenyeret<br>
például lehet szeletelni is...<br>
<div class="im HOEnZb"><br>
On 12/09/2012 06:49 PM, "dr. Ván Lajos" wrote:<br>
> Kedves Öcsém-Uram! Azért kérdezd meg kedves feleségedet ezektől a<br>
> "pillanatokról". Irénke Nénéd maga dagasztja a kenyértésztát és<br>
> keleszti, de nem pillantok alatt. Ha a saját dagasztás normaidejét<br>
> analizáltad és valami forradalmi újítással csökkenteni tudod . Irénkének<br>
> -akinek mondható, hogy talán van gyakorlata - is kell 10-15 perc. De<br>
> ahol minden másnap dagasztanak a családnak, ott lehet, hogy elegendő<br>
> lehet 8-12 perc. Ettől függetlenül nagyon örülök, hogy Te is intenzíven<br>
> foglalkozol a háztartás rejtelmeivel". Bátyád. ( Kösz a receptet,<br>
> átadom az illetékesnek!)<br>
<br>
</div><div class="im HOEnZb">--<br>
<br>
Üdvrivalgással:<br>
KEA.<br>
----<br>
Keszthelyi András<br>
f. adj.<br>
ÓE-(ex BMF, exx Bánki)-KGK-SZVI<br>
</div><div class="HOEnZb"><div class="h5">_______________________________________________<br>
Grem mailing list<br>
<a href="mailto:Grem@turul.kgk.uni-obuda.hu">Grem@turul.kgk.uni-obuda.hu</a><br>
<a href="http://turul.kgk.uni-obuda.hu/mailman/listinfo/grem" target="_blank">http://turul.kgk.uni-obuda.hu/mailman/listinfo/grem</a><br>
</div></div></blockquote></div><br></div>